70-jarig jubileum gemengd koor ”De Verenigde Zangers” Werkendam

Foto: Archief
12 oktober 2024, 20:01
Regio Info

WERKENDAM - Gemengd koor ”De Verenigde Zangers” Werkendam werd in 1953 opgericht als mannenkoor en in 1974 kwam daar het vrouwenkoor bij.

Sinds juni 2016 zijn beide koren samengegaan en wordt er nu gemengd gezongen. Dit jaar staat geheel in het teken van het 70-jarig jubileum, dat eigenlijk vorig jaar gevierd had moeten worden maar door omstandigheden ging dit niet door. Onder leiding van hun nieuwe en enthousiaste dirigente Tjitske Kwakkel-Homma zal een geweldig jubileumconcert worden gegeven op zaterdag 9 november aanstaande. Aan dit concert zal niemand minder dan de bekende sopraan Francis van Broekhuizen haar medewerking verlenen. De dirigente Tjitske, ook een getalenteerde alt-violiste zal ook haar vioolspel laten horen. Het koor zingt prachtige klassieke stukken, afgewisseld met musicalmuziek en sinds dit jaar ook filmmuziek. Ook het geestelijke lied wordt niet geschuwd.

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk. Voor het reserveren van kaarten kunt u terecht bij het secretariaat: info@vz-werkendam.nl.Meer informatie is te vinden op de website: www.vz-werkendam.nl.

 

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl