Nieuw seizoen Woerkums Literair Café met grote namen

Foto: Archief
3 september 2024, 21:28
Verlopen

WOUDRICHEM - Het nieuwe seizoen van het Woerkums Literair Café gaat op 4 oktober van start. Het nieuwe seizoen bevat een aantal grote namen uit de literaire wereld.

Op 4 oktober opent schrijfster Lale Gül seizoen 2024/2025. Gül maakte in 2021 haar debuut met de veelbesproken roman ‘Ik wil leven’, waarin ze schrijft over de breuk met haar streng islamitische opvoeding. Nu komt ze naar Sleeuwijk om te vertellen over haar nieuwe boek ‘Ik ben vrij’. Janice Bakker-van As interviewt haar op het Altena College. De zaal opent om 19.30 uur, en de avond begint om 20.00 uur.

Dit seizoen biedt nog veel meer inspiratie. Schrijver en dichter Bart Chabot, auteur Arthur Japin, regisseur Philip Huff, en Denker des Vaderlands Marjan Slob komen langs. We sluiten het seizoen op 11 april af met een optreden van De Twintigers: Joost Oomen, Simone Atangana Bekono, en Marjolein Visser.

Voor alle avonden is reserveren niet nodig; kaartjes koopt u aan de deur. De toegangsprijzen zijn €15 voor niet-leden en €5 voor studenten. Wordt u donateur, dan bezoekt u voor €45 alle lezingen zonder extra kosten. Interesse? Stuur een e-mail naar woerkums-literaircafe@outlook.com. Blijf op de hoogte via de Facebook- en Instagrampagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl