Jazz-concert in Sleeuwijks kerkje

Foto: Archief
12 oktober 2024, 19:50
Regio Info

SLEEUWIJK - Decennialang staat het Sleeuwijks Kerkje onder liefhebbers van klassieke muziek bekend als de place to be voor kleinschalige klassieke concerten van hoog niveau door aanstormend talent van conservatoria tot gelouterde beroepsmusici.

De uitstekende akoestiek in combinatie met de intieme ruimte maakt het Sleeuwijks Kerkje ideaal voor kamermuziek, recitals en soloconcerten. Op 25 oktober staat er een jazz-concert op het programma. Rob van Bavel (piano) en Marc van Rooij (bassist) hebben hun sporen reeds lang verdient. Zowel nationaal als internationaal traden zij op met televisie-grootheden en wonnen vele prestigieuze prijzen. Daarnaast zijn beide musici docent aan diverse nederlandse conservatoria.

Op 25 oktober om 20.15 uur bent u van harte welkom in het Oude Kerkje. De nummers die ten gehore zullen worden gebracht kunt u vinden op de  web-site sleeuwijkskerkje.nl  en tevens kunt u hier kaarten reserveren. (Een seizoensabonnement, met aantrekkelijke korting,  kan alleen tijdens het eerste concert worden aangeschaft).

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl