Cursus Klik en Tik voor computer en internet

Foto: Archief
6 oktober 2024, 13:27
Regio Info

WOUDRICHEM - Een bericht sturen, werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. U kunt steeds meer doen via de computer en het internet. Dat is handig, maar veel mensen vinden het ook moeilijk.

Heeft u nog weinig ervaring met computer of internet? Volg dan een cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. U leert slepen, scrollen, e-mailen en u gaat het internet op. U leert het internet te gebruiken, u gaat websites bekijken, zoeken, e-mailen, downloaden en iets aanvragen.En u leert de 7 regels van veilig internetten en oefent om die toe te passen.

Deze cursus bestaat uit zes donderdagochtenden en wordt gegeven in de Bibliotheek op in Woudrichem. De cursus is gratis en u hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. De cursus is van 10.00 tot 11.30 uur op donderdag 24 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november en 28 november. De cursus locatie is Bibliotheek CultuurPuntAltena in Woudrichem. Meer informatie of aanmelden kan per e-mail naar digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl of kijk op bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl