Op avontuur in de geschiedenis van Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

Foto: StoryTrail.nl
15 september 2024, 22:35
Regio Info

REGIO - Marskramers, jonkvrouwen, edele heren, gemene schurken en woeste soldaten: je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem.

Op zondagmiddag 6 oktober gidst verhalenverteller Hubertus je door de bewogen stadsgeschiedenis. Onderweg vertelt Hubertus je alles over het Rampjaar 1672, toen Holland werd belaagd door de gevreesde Zonnekoning. De Vesting Gorinchem moest die koning zien tegen te houden, maar hoe? Het Hollandse leger verkeerde in deplorabele staat en het moreel van de soldaten was laag. Holland en Gorinchem hielden stand – maar met meer geluk dat wijsheid! Hoe dat allemaal is gegaan? Samen met de verhalenverteller ga je het beleven. Wandelend door de prachtige binnenstad gidst Hubertus je door het Rampjaar heen, terwijl hij je onderweg verwent met de mooiste historische stadsverhalen. Ga mee en ervaar de geschiedenis van Gorinchem alsof je er middenin staat!

De StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem begint op zondag 6 oktober 2024 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl