Workshop ‘Van gedoe naar begrip!’ bij De LimonadeBrigade Altena

Foto: Aangeleverd
15 september 2024, 22:51
Regio Info

SLEEUWIJK - Woensdagavond 2 oktober organiseert De LimonadeBrigade Altena de workshop ‘Van gedoe naar begrip 2.0’ voor ouders/opvoeders.

Vind je het soms ook lastig dat jouw kind je het bloed onder de nagels vandaan haalt? Maakt het je onzeker en laat het je twijfelen of je het wel goed doet als opvoeder? Begrijp je soms ook niet waarom je zo emotioneel reageert? Hoe kun je hier beter mee omgaan? In deze workshop, een vervolg op de bijeenkomst afgelopen juni, gaan we dieper in op je eigen gevoelens en gedrag ten aanzien van het gedrag van je kind. Samen onderzoeken we vanuit nieuwsgierigheid de mogelijke redenen achter jouw gevoelens en reacties. Of je nu bij de vorige workshop was of voor het eerst aansluit, deze avond biedt waardevolle inzichten en informatie voor iedereen. Daarnaast gaan we praktisch aan de slag met voorbeelden en het delen van ervaringen. Met meer inzicht in je eigen gedrag en gevoelens kun je beter inspelen op wat je kind nodig heeft in momenten van spanning en stress. Dit leidt tot minder gedoe en meer begrip, zowel voor je kind als voor jezelf!

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op woensdagavond 2 oktober naar Basisschool De Morgenster aan de Esdoornlaan 6 in Sleeuwijk. De inloop is vanaf 19:30 uur, zodat we om 19:45 uur kunnen beginnen. De workshop duurt tot ongeveer 21:15 uur. Aanmelden kan via altena@limonadebrigade.nl. Voor meer informatie, bezoek ons op www.limonadebrigade.nl of volg ons op Facebook en Instagram.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl