Viert 50-jarig jubileum ZVDO ’74 groot succes

Foto: ZVDO 74
5 september 2024, 21:39
Verlopen

ANDEL - Zwem- en waterpolovereniging ZVDO '74 bestaat 50 jaar. Dat werd zaterdag 31 augustus goed gevierd. Wethouder sportzaken Shah Sheikkariem van gemeente Altena en Lou Goedel, voorzitter van ZVDO '74, openden de avond.

Shah Sheikkariem: “Ik vind het fantastisch om hierbij te mogen zijn vanavond. Het is een prachtige club, en dat al vijftig jaar lang. Ik vind het ook geweldig om hier in Aqua Altena te zijn, een zwembad dat veel betekent voor zowel de club als de regio. Daarbij gaat mijn speciale dank ook uit naar de oud-voorzitter van ZVDO ’74, Adri den Dekker, voor zijn bijzondere inzet voor de club en het zwembad.” Lou Goedel is het roerend met hem eens: “Wie had dat vijftig jaar geleden kunnen denken. Een mooie club, met zowel een zwemafdeling, als een waterpoloafdeling, dat is iets om trots op te zijn. Het is ook mooi om te zien dat de jonge generatie zo enthousiast is. Zij zijn immers onze toekomst voor de volgende vijftig jaar!”

Vervolgens kon iedereen genieten van een heerlijke barbecue, kinderen renden over de stormbaan en natuurlijk kon iedereen een frisse duik nemen in het zwembad. Leden en oud-leden haalden herinneringen op en aan het einde van de avond werden mooie prijzen verloot, zoals een bos bloemen, een slagroomtaart en een ballonvaart voor twee personen. De vereniging kijkt terug op een succesvolle avond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl