Boekbank Hank organiseert boekenmarkt op 14 en 15 september

Foto: Archief
3 september 2024, 22:04
Verlopen

HANK - Boekbank Hank organiseert al meer dan tien jaar boekenmarkten in Hank om de opbrengsten te doneren aan Stichting de Toren, die zich inzet voor het behoud van de kerk en zijn karakteristieke toren. De volgende boekenmarkt vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september van 10.00 tot 15.00 uur.

De markt wordt gehouden in de sfeervolle kerk, waar u kunt genieten van een uitgebreide collectie boeken, CD’s en DVD’s. Tijdens de boekenmarkt zorgen verschillende gastorganisten voor een muzikale omlijsting met prachtig orgelspel. De opbrengst van de boekenmarkt wordt gebruikt voor onderhoudswerkzaamheden, zoals recent de vernieuwing van de verlichting van het uurwerk op de toren.

Alle kinderen van de basisscholen in Hank, Dussen, Nieuwendijk, Almkerk en Meeuwen ontvangen voorafgaand aan de boekenmarkt een boekenbon. Hiermee kunnen zij gratis een kinderboek uitzoeken op de markt. De kinderhoek wordt dit jaar uitgebreid, zodat kinderen kunnen lezen of spelletjes doen. Zo leren ze op jonge leeftijd al de waarde van boeken kennen. Iedereen is van harte welkom op 14 en 15 september.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl